Κωδικό
  • Λόγω τεχνικού προβλήματος της σελίδας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διαθεσιμότητα στα μηχανικά ανταλλακτικά. T. 2431022833, e-mail: info@vitas-sa.gr

     

Ελαστικά
title
Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει το κατάστημα ΒΗΤΑΣ ΑΕ σε συνδυασμό με την βαθιά γνώση στα περί τροχών δεν θα μπορούσαν παρά να συνοδεύονται από τις ισχυρότερες συμμαχίες με τους κορυφαίους παραγωγικούς ομίλους στον κόσμο.
 
Η υπογραφή των σημαντικότερων εταιριών του κλάδου Pirelli - Michelin - Goodyear - Bridgestone - Continental - Uniroyal - Dunlop - Toyo - Yokohama αποτελεί εγγύηση υψηλής ποιότητας και κύρους των ελαστικών μας και του καταστήματος μας.
 
Η συνεχής επένδυση στην έρευνα & ανάπτυξη των κορυφαίων εταιρειών και οι εξαντλητικές δοκιμασίες & τεστ που περνούν τα ελαστικά των Pirelli - Michelin - Goodyear - Bridgestone - Continental - Uniroyal - Dunlop - Toyo - Yokohama που συνεργάζεται το πρότυπο κατάστημα βουλκανιζατέρ ΒΗΤΑΣ ΑΕ εξασφαλίζουν τόσο την εξειδίκευση των προϊόντων σε συγκεκριμένες οδηγικές συνθήκες όσο και την διαρκή βελτίωσή τους προς όφελος της ασφάλειας & της απόλαυσης του οδηγού.
Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από επίσημες εργοστασιακές εγγυήσεις.
Για την καλύτερη επιλογή των ελαστικών που ταιριάζουν στις ανάγκες του οδηγού και του οχήματός του, οι Σύμβουλοι Εξυπηρέτησης στο κατάστημα ΒΗΤΑΣ ΑΕ θα εντοπίσουν το στυλ οδήγησης και το επίπεδο φθοράς των ελαστικών σας και θα προτείνουν τα ελαστικά που ταιρίαζουν απόλυτα στο αυτοκίνητο και το στυλ οδήγησης σας.