Κωδικό
  • Λόγω τεχνικού προβλήματος της σελίδας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διαθεσιμότητα στα μηχανικά ανταλλακτικά. T. 2431022833, e-mail: info@vitas-sa.gr

     

Ανταλλακτικά οχημάτων
title
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, η εταιρεία ΒΗΤΑΣ ΑΕ μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών εμπόρων ανταλλακτικών, όσο και των συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων, καθώς βέβαια και των απλών ιδιωτών.H επιχείρησή ακολουθεί ανοδική πορεία στην διάθεση επώνυμων ανταλλακτικών αυτοκινήτων, καθώς η επίσημη συνεργασία με εταιρείες όπως η BOSCH, η BREMBO, η BILSTEIN, η FAG, η CONTITECH, η LUCAS, η MOTUL, η MANN και η VALEO, την έχουν καταξιώσει στον κλάδο.
Η γκάμα των προϊόντων μας είναι τεράστια, και περιλαμβάνει περισσότερους από 30.000 κωδικούς διαφορετικών ειδών, καταφέρνοντας έτσι να εξυπηρετήσουμε τα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων, ακόμα και των παλαιών. Συνεχώς φροντίζουμε για την επαρκή ενημέρωση μας, όσων αφορά τις εξελίξεις στον κλάδο των ανταλλακτικών.
Η μεγάλη εμπειρία μας έγκειται στο ότι έχουμε συμμετάσχει σε ποικίλα τεχνικά σεμινάρια διαφόρων εταιρειών, και έχουμε επισκεφθεί πολλά εργοστάσια παραγωγής των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.