Κωδικό
  • Λόγω τεχνικού προβλήματος της σελίδας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για διαθεσιμότητα στα μηχανικά ανταλλακτικά. T. 2431022833, e-mail: info@vitas-sa.gr

     

Συνεργείο επισκευών οχημάτων
title
Διαθέτουμε ένα πλήρες συνεργείο το οποίο είναι πιστοποιημένο και εξουσιοδοτημένο από τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες, προσφέροντας υψηλότατου επιπέδου υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης αυτοκινήτων.

Στο συνεργείο μας μπορείτε να κάνετε από ένα απλό ή πλήρη τεχνικό έλεγχο μέχρι την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης. 
Το προσωπικό μας διαθέτει πολύ μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία και είναι άριστα εκπαιδευμένο από τα τμήματα τεχνικής υποστήριξης όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών και παρέχει τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με το αυτοκίνητό σας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει το προσωπικό μας είτε κατά την διάρκεια της επίσκεψης σας στο συνεργείο μας είτε και μετά την επίσκεψη σας, μας έχει καθιερώσει σαν ένα αξιόπιστο, υπεύθυνο, ειλικρινές, άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων , με ικανοποιημένους και πιστούς πελάτες που μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε συγγενείς και φίλους τους!
Φροντίζουμε να εκσυγχρονίζουμε τον εξοπλισμό του συνεργείου μας αναβαθμίζοντας τον συνεχώς και αποκτώντας ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει και απαιτεί η συντήρηση των εξελιγμένων μοντέλων αυτοκινήτων.

Οι πελάτες που μας γνωρίζουν έχουν ήδη δεχτεί τη ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών μας η οποία συμπεριλαμβάνει το καταρτισμένο και φιλικό προσωπικό μας, τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, την τεράστια παρακαταθήκη ανταλλακτικών και εξαρτημάτων, τον χρόνο αποκατάστασης κάθε προβλήματος, τις λογικότατες τιμές μας καθώς και την εγγύηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ποιότητας των εξαρτημάτων μας.
 
Η ΒΗΤΑΣ ΑΕ δεν θα σας αφήσει ποτέ στον δρόμο!